top of page

Trine Hamborg Dahl

Trine_edited.jpg

Trine har bred erfaring med rådgivning, forhandlinger og tvisteløsning, særlig innenfor kontraktsrettslige og erstatningsrettslige problemstillinger.  

 

Trine har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo i 2008. Hun har erfaring fra Finansklagenemnda hvor hun jobbet med boligtvister og forsikringstvister, og har etter dette jobbet i advokatvirksomhet siden 2012.  

 

Trine har gode evner til å kartlegge klientenes behov og hjelpe klientene til å finne gode løsninger. Trine er brukt som foredragsholder, og underviser på Universitetet i Sørøst-Norge, pt. i avtalerett og familie- og arverett.

Camilla S. Walløe

Camilla.jpg

Camilla har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen i 2009, og har siden jobbet med både juridisk rådgivning/eiendomsforvaltning, som registerfører hos Kartverket og som advokat.

 

Hun har bred erfaring med rådgivning, forhandling og tvisteløsning, særlig innenfor fast eiendom og kontraktsrettslige problemstillinger.

 

For Camilla er det viktig å se klientens behov, og bidra til å finne gode løsninger i den konkrete sak.

 

Camilla er brukt som foredragsholder, og underviser på Universitetet i Sørøst-Norge, pt. i avtalerett og familie- og arverett.

bottom of page